05 / 05 / 2024

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Antalya'da yaz sezonu öncesi Rusya, Ukrayna Orta Doğu ve Avrupa'dan tatil rezervasyonları gelmeye başladı. Bayramın yaklaşmasıyla canlanan iç pazara kötü haber ise ünlü tur firması TUI'den geldi. TUI, Rus turistleri veto etti.



RUSYA BÖLÜMÜ KAPATILDI

Tantur Seyahat AŞ Finans yöneticisi Cezmi Özkan imzasıyla otellere gönderilen yazıda şöyle deniyor:

Bu mektubun amacı Tantur’un TI Travel LLC, TI Baltics SIA ve Borublita Holdings Limited için Türkiye’de yürüttüğü tüm operasyonların askıya alındığı konusunda sizi bilgilendirmek içindir.

TI Travel ile ilgili herhangi bir operasyon için gelecek yeni rezervasyon taleplerinin askıya alınması LLC, TI Baltics SIA ve Borublita ile ilgili olarak otelinizle Tantur arasında imzalanan sözleşmenin 9. maddesine göre sözleşmenin askıya alındığını bildiririz.”

Bu arada TUI’nin Türkiye’deki şirketi Tantur’da Rusya bölümü kapatıldı ve burada çalışanlar işten çıkarılarak bilgisayarları kilitlendi.

Antalya'da 2 bin lira olan daire kiraları 20 bin lirayı gördü! Ev sahipleri ipin ucunu kaçırdı

Antalya Hali sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte Antalya Hali 25 Nisan 2022 fiyat listesi...

Zam üstüne zam gelen ayçiçek yağ fiyatları 14,90 TL'yi gördü! İşte A101, Migros 24 Nisan 2022 fiyat listesi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön