02 / 05 / 2024

Türkiye'nin dev projesine için personel alımı yapılacak! İşte şartlar...

Türkiye'nin dev projesine için personel alımı yapılacak! İşte şartlar...

Türkiye Uzay Ajansı tarafından yapılan ilan dikkat çekti. Ajansta çalışmak isteyenlerin Uzay Teknolojileri konusunda bilgi sahibi olması şartı aranıyor. İlanın detayında sınavın başvuru tarihi ve başvuru şekli de ayrıntıları verildi.



Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığı tarafından Uzay Teknolojileri uzman yardımcısı olarak istihdam edilmek üzere 10 personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu 10 kişi için kadroya girecek. İlerleyen dönemde uzay teknolojilerine yönelik uzman olarak başlatılacak.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların belirlenmiş bölümlerden mezun olması ve yapılacak sınavdan istenen notu alması şartı var. Başvurular online ortamdan gerçekleştirilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön