16 / 05 / 2024

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...



"Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük e-ticaret şirketi olmak."

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek istediklerini vurgulayan Çetin, "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen  e-ticaret şirketi olmak."

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, geçtiğimiz haftalarda “….Amerika'da rekor kıran mobil oyunların arkasından bugün Berlin’in sokaklarında billboardlarda bir Türk markası olarak Trendyol'u görmek inanın bizler için çok büyük bir gurur kaynağı." şeklinde konuşmuştu.

 Bitcoin ve kripto paralar ile uluslararası ödemeler için yeni hamle geldi!

Koşun koşun gelin! Bu haberi okuyanlar uygun fiyata ayçiçeği yağını alabilecek! 30 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Mercedes GLC fiyatları ne kadar? En ucuz Mercedes GLC kaç TL? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön