05 / 05 / 2024

Türkiye’nin otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı arttı! İşte en çok araç ihracatı yapılan ülkeler...

Türkiye’nin otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı arttı! İşte en çok araç ihracatı yapılan ülkeler...

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği, Türkiye'nin otobüs, minibüs ve midibüs ihracatının yılın ilk yarısında 2021'in aynı dönemine kıyasla yüzde 13,98 arttığını açıkladı. İşte en çok



En çok otobüs ihracatı yapılan 11'inci ülke olan ABD'ye ise geçen sene ocak-haziran döneminde yapılan 367 bin dolarlık dış satım, bu yılın aynı döneminde 14 milyon 389 bin dolara yükseldi.

Mısır'a yapılan otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı da 73 bin dolardan 5 milyon 121 bin dolara ulaştı.

2021’in aynı döneminde ihracat yapılmayan Katar'a bu yılın ilk 6 ayında 3 milyon 358 bin dolar değerinde otobüs, midibüs ve minibüs satıldı.

Türkiye'de ekmeğe peş peşe zam gelirken un ihracatı yılın ilk 6 ayında rekor kırdı

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye yılın ilk yarısında 50,7 milyar lira ihracat yaptı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön