14 / 10 / 2024

Turkmall perakendecinin elektiriğini verecek!

Turkmall perakendecinin elektiriğini verecek!

Turkmall Yönetim Kurulu Üyesi Levent Eyüboğlu, Cenay Holding'le ortak elektrik dağıtım şirketi kurdu. Eyüboğlu, şirket aracılığıyla ucuz elektrik satacaklarını dile getirdi




Turkmall Yönetim Kurulu Üyesi Levent Eyüboğlu, Cenay Holdig'le ortak elektrik dağıtım şirketi kurdu. Şirket aracılığıyla ucuz elektrik satacaklarını dile getiren Eyüboğlu, "Yaptığımız AVM'ler sayesinde tanıdığımız perakendecilerle iletişime geçeceğiz. Gelin, elektriği de bizden daha ucuza alın demeye hazırlanıyoruz" dedi. Birçok oyuncu olmasına karşın pazarın hl aç olduğunu anlatan Eyüboğlu, "Hedeflerimizi buna göre belirliyoruz. Elektrik dağıtım işinde de içinde bulunduğumuz çevreyle çalışıp bu altyapımızı kullanabiliriz. Zaten Karadeniz'de toplamı 100 megawatt olan HES yatırımlarımızla enerjide varız. Yeni yatırımla faaliyet alanımızı genişletiyoruz" dedi.

Novada 2013'e hazır
Kültür ve kongre merkezi olarak 100 bin metrekarelik alanda inşaatı devam eden Novada Maslak projesinin 2013'e hazır olacağını anlatan Eyipoğlu, "Ayakta 7 bin 500 kişilik konser alanı, kongre merkezi, mimari müzesi ve ofisleriyle 100 bin metrekare alan üzerine kurulu yapının yatırımı  100 milyon doları geçecek. Yılda 4 milyon kişinin ziyaret etmesini planladığımız alanın eğlence bölümünü Pozifit'e verdik"
Eyüboğlu Maslak ve Bomonti'de 200-1000 konutluk projesiye hazırlandıklarını anlattı.

 


Geri Dön