02 / 05 / 2024

TürkNet’ten internet fiyatlarına dev zam! Yeni zamlardan kimler muaf tutulacak

TürkNet’ten internet fiyatlarına dev zam! Yeni zamlardan kimler muaf tutulacak

Türk Telekom’un haziran ayında devreye soktuğu % 67’lik port fiyatları sebebiyle alt yapıyı kullanan TürkNet’ten kullanıcılarına kötü haber geldi. TürkNet, internet fiyatlarında zamma gidiyor. İşte detaylar…



TÜRKNET ALTYAPISI KULLANANLAR MUAH TUTULACAK

TurkNet GigaFiber altyapısı kullanan kişiler, zamdan muaf tutulacak. Yani bu demek oluyor ki zam, TurkNet'in kendi altyapısını kullanmayan kişileri etkileyecek. Tüm bunlarla birlikte TurkNet, ilerleyen zamanlarda GigaFiber altyapısını daha çok kullanıcıya iletmek ve bu yıl sonuna kadar GigaFiber’i 1 milyon aileye ulaştırmayı hedeflediklerini açıkladı.  

ŞU ANKİ KULLANICILAR İÇİN ŞU ANKİ FİYATTAN TOPLU ÖDEME SEÇENEĞİ VERİLECEK

Yine aynı zamanda bunlarla birlikte TurkNet, ekonomik sıkıntı koşulları sebebiyle uygulanan bu fiyat artışından şirketi kullanıcılarının az düzeyde etkilenmesi için mevcut kullanıcıların 139,90 liralık aylık tutarı on aylık peşin veya üç taksitle ödemelerine olanak sağlayacaklarını duyurdu. Yeni ücretlerden etkilenmek istemeyen kişiler, bu şekilde bir ödeme sistemiyle sabit fiyat üzerinden internet kullanımına devam etme hakkına sahip olacak. Kullanan kişiler ise yine aynı şekilde istedikleri zaman paketlerini iptal edebilip, kullanmadıkları aylar için ücret iadesi talebinden yararlanabilecek.

TürkNet’ten internet fiyatlarına dev zam! Yeni zamlardan kimler muaf tutulacak  

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 11.22’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,58 Türk Lirası, euro 17,99 Türk Lirası, altının gramı ise 965 Türk Lirası değerinde.

Dünya devi Netflix batıyor mu? Popüler internet televizyon ağı açıkladı

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş gram altının gerçek fiyatını açıkladı! Keşke dolarım olsaydı diyenlerin sırası

Artık çalışmadan emekli olmak mümkün! Ev hanımları çalışmadan nasıl emekli olur?

 


Geri Dön