06 / 05 / 2024

Tuvalet kağıdında büyük indirim! Hakmar express'te süper fiyatlar

Tuvalet kağıdında büyük indirim! Hakmar express'te süper fiyatlar

Marketlerde hemen hemen her ürüne zam uygulanırken tuvalet kağıdı da bu zamdan en çok etkilenen ürünler arasında, tuvalet kağıdında bomba indirim hakmar express'ten yapıldı. 3 Katlı 12'li tuvalet kağıdı dip fiyata çekildi. İşte indirime ait  merak edilen tüm ayrıntılar.



Tuvalet kağıdının üretimi genellikle aşağıdaki adımları içerir:

Odun Hamuru Üretimi: Tuvalet kağıdının ana malzemesi olan odun hamuru üretimiyle başlanır. Odun hammaddesi, ağaç kesimleri veya odun endüstrisi atıkları gibi kaynaklardan elde edilir. Odun, öğütme makineleri yardımıyla liflerine ayrılır ve hamur haline getirilir.

Hamur Hazırlığı: Odun hamuru daha sonra kimyasal ajanlar ve su ile karıştırılarak hamur haline getirilir. Bu süreçte hamurun kalınlığı ve yoğunluğu ayarlanır.

Kağıt Üretimi: Hamur, kağıt üretim makinesine beslenir. Bu makinede hamur, büyük silindirler veya tamburlar arasından geçirilir ve suyun buharlaşması ve sıkıştırılmasıyla kağıt haline dönüşür. Üretim sürecinde kağıda istenilen özellikleri vermek için gerekli aşamalar gerçekleştirilir.

Tuvalet kağıdında büyük indirim! Hakmar express te süper fiyatlar

Kesim ve Sarma: Elde edilen kağıt, istenilen genişlik ve uzunluklarda kesilir. Ardından, tuvalet kağıdının rulosunu oluşturmak için kesilen parçalar sarılır. Rulolar, bantlar veya halkalar yardımıyla sabitlenir.

Katlama ve Paketleme: Tuvalet kağıdı ruloları daha sonra istenen şekil ve boyutlarda katlanır. Katlama, ruloların kullanım kolaylığı ve hijyen sağlaması için önemlidir. Ardından, katlanmış tuvalet kağıdı paketlere yerleştirilir ve ambalajlanır.

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL'ye düştü

Uzman isim tahminin açıkladı! İşte asgari ücrete uygulanacak zam oranı

Sürücüler dikkat! Trafikte bunu yapıyorsanız 1.671 TL ceza ödeyeceksiniz


Geri Dön