18 / 05 / 2024

Twitter 'mavi tik' Türkiye fiyatı belli oldu

Twitter 'mavi tik' Türkiye fiyatı belli oldu

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından birçok revizyon gerçekleşti. Bunlardan biri de mavi tikli hesapların ücretli olacak olmasıydı. Türkiye'de mavi tik ücreti belli oldu.



Twitter Blue aboneleri seçkin özellikler sunan bir abonelik sistemidir. Kullanıcıların deneyimlerini özelleştirme imkanı sunuyor. Twitter Blue ile, reklamsız makale okuma deneyimi sunuluyor. Son 24 saatte en çok paylaşılan makalelere doğrudan erişmek mümkün oluyor.

Okuyucu modu ile uzun Twet dizileri daha rahat okunabilecek. En çok kullanılan sayfaları ayarlayabilecek ve istediğiniz tweetlere daha kolay ulaşabileceksiniz.

Twitter Blue aboneleri 10 dakikaya kadar video yükleyebilecek ve istediği temayı seçebilecek.

 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Kasım 2022 tarihinde saat 00.07'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.49 Türk Lirası, euro 18,77 Türk Lirası, altının gramı ise bin 40 Türk Lirası değerinde.

Selçuk Geçer'den çok konuşulacak dolar uyarısı!

İslam Memiş'in 'perşembe' ısrarındaki gram altın gerçeği!

Kredi ve kart borcu olanlar bu habere dikkat! Borçlarınızı yapılandırdığınızda...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön