05 / 05 / 2024

Twitter 'mavi tik' Türkiye fiyatı belli oldu

Twitter 'mavi tik' Türkiye fiyatı belli oldu

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından birçok revizyon gerçekleşti. Bunlardan biri de mavi tikli hesapların ücretli olacak olmasıydı. Türkiye'de mavi tik ücreti belli oldu.



Twitter mavi tik giderek yaygınlaşıyor. İsteyen kullanıcılar belirli bir ücret karşılığında mavi tik alabileceği müjdelendi. Elon Musk’ın satın almasının ardondan Twitter kurallarında bir değişikliğe gidildi. Twitter Blue aboneliği sayesinde isteyenler mavi tik ile kendilerini onaylatabiliyor. Twitter mavi tik Türkiye fiyatı ise kullanıcıların araştırdığı konular arasında. Peki, Twitter mavi tik nasıl alınır?

TWİTTER MAVİ TİK TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Twitter Blue fiyatı ABD’de 8 dolar olarak belirlenmişti. Doğrulanmış hesap rozeti almak için ayda 110 TL ödemeniz gerekiyor. Bu parayı her ay düzenli ödemek gerektiğini unutmamalısınız.

TWİTTER MAVİ TİK NASIL ALINIR?
Eski kurallarda mavi tik almak için hesabınızın onaylanmış olması gerekiyordu. Yeni hesaplarda olduğu gibi bu hesapların da mavi tiki koruması için aylık ödemesi yapması gerekecek.

Twitter'daki mavi Onay rozeti, kamu menfaatini ilgilendiren bir hesabın orijinal olduğunun bilinmesini sağlar. Mavi rozet alabilmeniz için hesabınızın orijinal, tanınmış ve aktif olması gerekir.

Twitter Blue şu anda sadece ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da erişime açıldı.

Twitter Blue, iOS ve Android için Twitter'da uygulama içinden satın alınabilecek. Mavi tik almak böyle mümkün olacak. Türkiye’de mavi tik alma başvurusu henüz açılmış değil.

TWİTTER BLUE AVANTAJLARI NELERDİR?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön