18 / 05 / 2024

Twitter'ın yeni çıkacak özelliği fakecileri üzecek! Hesap onayı için yeni adım geldi

Twitter'ın yeni çıkacak özelliği fakecileri üzecek! Hesap onayı için yeni adım geldi

Bugünlerde Twitter ile ilgili manşetlere çıkan hiçbir haber olumlu görünmüyor. Ve ne yazık ki, en sonuncu gelmesi planlanan özelliği büyük bir kullanıcı kitlesini üzebilir.  Bu yüzden hazır olun, çünkü hesap onayın için kimliğinize ihtiyacınız olabilir.



Sızıntı ayrıca, Elon'un kullanıcı verilerinin korunmasını sağlamak için tüm doğrulama sürecini yürütmesi için üçüncü taraf bir şirketle çalışmak istediğini de sözlerine ekledi. Ancak tüm bunlara rağmen, teknoloji devlerinden veri sızıntılarının günümüz çağında nadir olmadığını unutmamak gerekir. Ancak bunun hala sadece bir söylenti olduğunu unutmayın, bu nedenle bu raporu şimdilik biraz şüpheyle karşılayın ve daha fazla güncelleme için etrafta dolaşın.

 Twitter ın yeni çıkacak özelliği fakecileri üzecek! Hesap onayı için yeni adım geldi

Bununla birlikte, yeni Twitter Blue aboneliği herkese açık olarak kullanıma sunulduğunda, Twitter'ın gözünü açık tutması için doğrulanmış kullanıcılarda  bir artış olursa kimliğe bürünme uygulaması daha zor hale gelebilir. Bunu ele almak için Roth, Twitter'ın "başka bir kullanıcının kimliğine bürünme belirtileri gösteren Blue Verified hesaplarının proaktif incelemesini hızlandıracağını" ve ardından tespit edilirse askıya alacağını söyledi. Ayrıca Twitter kullanıcılarını sahte kimliğe bürünmeyle uğraşan hesapları onay vermeye çağırdı.

Lenovo Xiaoxin Pad Piyasaya Sürüldü!

Rapor yayınlandı! Chromebook Gönderileri 2022'de çakıldı! 

Bunları bilmeden Windows 11 kullanıyorum demeyin! İşte en sevilen 5 Windows 11 hilesi


Geri Dön