26 / 05 / 2024

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...



Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi Ümit Özcan, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı, SPK İleri Düzey 3 Lisansı ve Kurumsal Derecelendirme Lisanslarına sahip. 

Akkök Holding bünyesinde, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı görevinde, şirketin finansal akışlarını düzenleyerek birleşme projelerini başarıyla tamamlayan Özkan, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri doğrultusunda gerekli olan faaliyetleri de yerine getirdi. 

Çeşitli Kurumların mali işlerinin ve yatırım projelerinin geliştirilmesi gibi farklı görevler üstlenen Ümit Özcan, birikimi ve tecrübeleri doğrultusunda Ata GYO’ya katkı sunmayı sürdürecek. 

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

Ata GYO 20 Mart 1997'de menkul kıymet yatırım ortaklığı statüsünde kurulan Ata Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin, 11 Ekim 2012'de ana sözleşme tadili suretiyle Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünü aldı. 

Ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul kıymetlerine ve hem yüksek kira getirisi hem de gelecekte değer artış kazancı sağlayan projelere odaklanan Ata GYO'da, kira gelirine dayalı gayrimenkul portföyü oluştururken, perakende odaklı gayrimenkullere öncelik veriliyor. ATA GYO, Borsa İstanbul’da “ATAGY” kodu ile işlem görüyor. 

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekilişi ne zaman 2023? Arnavutköy Yenişehir Evleri kura çekiminde son dakika!

Kiler GYO Referans Beşiktaş 2025 Ağustos'ta teslim!

Litus İstanbul projesinin değeri belli oldu! İş GYO o rakamı duyurdu!


Geri Dön