14 / 05 / 2024

Un, şeker derken mutfağın bir demirbaşına daha okkalı zam geldi! Artık altın kadar değerli

Un, şeker derken mutfağın bir demirbaşına daha okkalı zam geldi! Artık altın kadar değerli

Un, şeker, çay ve yağın ardından bir okkalı zam da yumurtaya. Yazla birlikte tüketim azaldığı için fiyatların gerilediği yumurtaya yüzde 50’nin üzerinde zam yapıldı.



ÜRETİCİ BİRAZ OLSUN NEFES ALDI
Yumurta toptancısı Süleyman Önal, fiyatların şu anda dengelenmeye başladığını ifade ederek, orta boy yumurtanın 42 lira seviyesine çıktığını, büyük boy yumurtanın 45 liraya, XL’ların ise 50 liraya satıldığını söyledi. Önal “Tabii marketlerde bunlar beşer lira daha fazla oynamakta. Şu anda telafi etmedi zararlarını ama biraz olsun nefes aldı üretici diye sanıyorum” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön