11 / 05 / 2024

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.



Hangi Görevlerde bulundu?

 1984 senesinde Pak Grubu şirketlerinde danışmanlık vazifeleri ile işe başlamış olup, bu vazifeyi halen sürdrümektedir. Bu vazifesinin yanı sıra banka (Tekstilbank),
menkul kıymet aracı kurulumları (Meksa Menkul Değerler A.Ş.), Tekstil Leasing A.Ş. de ve mali enformasyon üzerine bir şirket olan (Finar A.Ş.)'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak vazife yapmıştır. 2006 senesinde, profesör olarak vazife yaptığı İ.Ü İşletme Fakültesinden emekliliğine kadar çalışmıştır. 100’ e yakın makalesi ve telif veya çeviri halinde 5 kitap yazmıştır. Halen Pak Grubu Şirketlerinde yönetim kurulu üyesi olarak vazifesini sürdrümektedir. 2000 senesinden bu yana Şirketimizde Yönetim Kurulu Üyesi olup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Denetim Komitesi Üyeliği vazifelerini yapmıştır.

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Çalışma Hayatı

 2014 senesinden bu zamana şirketimizde Yönetim Kurulu Başkanı olarak vazife yapmaktadır. 2000 senesinde getirildiği Şirketimizin bağlı ortaklığı Selka
İç ve Dış Ticaret A.Ş. de yönetim kurulu üyeliği sürmekte olup, aynı halde 2014 senesinden bu zamana SELKA’da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı vazifesini sürdrümektedir. Şirketimizin münfesih iştiraklerinden Dönkasan Dönüşümlü Kağıt San. ve Tic. A.Ş. de Yönetim Kurulu Üyesi olarak vazife almıştır. 


Geri Dön