10 / 05 / 2024

Ünlü altın yatırımcısının herkesi şaşırtan yorumu! Tüm paramı...

Ünlü altın yatırımcısının herkesi şaşırtan yorumu! Tüm paramı...

Altın ücretlerinde meydana gelen ani çıkış ve çıkışlar ile beraber ünlü ekonomistlerden açıklamalar gündemdeki yerini alıyor. Dünyanın en zengin adamı popülaritesine sahip Robert Kiyosaki'den altın yorumu geldi. Altın ücretlerine dair yaptığı açıklamalar ile beraber yatırım dünyasını sarsan en zengi



EN DEĞERLİ YATIRIM ARAÇLARI; ALTIN, GÜMÜŞ VE BİTCOİN

Robert Kiyosaki'nin altın yatırımına dair ön görüleri öteki yatırımcıları da tesiri altına alıyor. Kendi fikrine göre 3 kıymrtli yatırım enstürümanını sıralayan Robert Kiyosaki; altın, gümüş ve Bitcoin olduğunu söyledi.

Açıklamasını sürdüren Kiyosaki yatırım araçlarının kıymetini muhafaza edeceğine dair inancını savunmayı sürdürüyor. Kripto paralar ve değerli metallerin ekonomi nexdindeki emniyetli bir liman olarak görülmesi nedeniyle diğer yatırımcıları heyecanlandıran bir bakış açısı sundu.

Ünlü altın yatırımcısının herkesi şaşırtan yorumu! Tüm paramı...

NAKİT PARA DEĞERSİZLEŞİYOR

Ünlü ve en zengin yatırımcılardan birisi olan Robert Kiyosaki, peşin paranın değersizleştiğinin altını çizerek nakit para "çöp" ifadelerini kullandı. Yaptığı açıklamalar ile beraber yatırımcı vatandaşların stratejilerini gözden geçirmesine ve belirttiği yatırım araçlarına yönelmesi hususunda heyecan ve merak uyandıran sebepleri listelediği görülüyor.

Dünya üzerindeki en zengin adamlardan birisi olan Kiyosaki önümüzdeki yatırımlar konusunda yatırımcıyı düşünmeye davet etti. Yatırımlarının uzun vadeli olduğunu ve peşin paranın kıymetli olmadığına devamlı vurgu yapıyor. Dolar kurunun 1000 dolara kadar düşmesi ile beraber en çok yatırımı kendisinin yapacağını iddia etti.

2000-2008 arası sigortalılar için kaçırılmayacak fırsat! O şart sil baştan düzenleniyor

Nisan ayının en bomba kampanyası TEB'den geldi! Market harcamalarınıza ortak oluyor

Twitter’ın ardından artık Reddit API erişimi için ücret alacak


Geri Dön