30 / 04 / 2024

Ünlü analist uyardı: Boğa tuzaklarına karşı dikkat!

Ünlü analist uyardı: Boğa tuzaklarına karşı dikkat!

Terra ekosisteminin çöküşü ile beraber Bitcoin’de (BTC) yeni bir çakılmanın gelebileceği piyasada konuşulmaya başlanmıştı. Peki, Bitcoin'inde yeni bir çöküş mü geliyor? İşte bütün detaylar...



Terra ekosisteminin çöküşü ile beraber Bitcoin’de (BTC) yeni bir çakılmanın gelebileceği piyasada konuşulmaya başlanmıştı.

Bitcoin'in fiyatı bu yıl keskin bir düşüş ile 2021 senesinde elde ettiği kazançların çoğunu konsolide etti.

Bitcoin daha dibi mi görecek? Ünlü kripto para analisti açıkladı!Kayıplara ağırlıklı olarak Amerika'da yükselen enflasyon ve faiz oranlarınlarına ilişkin endişelere neden oldu.

Aynı faktörler halen geçerliliğini koruyor ve BTC ile beraber diğer kripto paralarda da piyasa duyarlılığı düştü.

Peki, Bitcoin'inde yeni bir çöküş mü geliyor? İşte bütün detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön