30 / 04 / 2024

Ünlü analist uyardı: Boğa tuzaklarına karşı dikkat!

Ünlü analist uyardı: Boğa tuzaklarına karşı dikkat!

Terra ekosisteminin çöküşü ile beraber Bitcoin’de (BTC) yeni bir çakılmanın gelebileceği piyasada konuşulmaya başlanmıştı. Peki, Bitcoin'inde yeni bir çöküş mü geliyor? İşte bütün detaylar...



BITCOIN'IN ÇÖKÜŞÜ MÜ GELİYOR?

Bitcoinsistemicom'da yer alan habere göre; Kripto para analisti Capo of Crypto, Twitter hesabından yaptığı açıklamasında yatırımcıları boğa tuzaklarına karşı uyardı ve yeni bir çöküşün gelmekte olduğunu iddia ederek, “Bitcoin dışındaki neredeyse tüm piyasa, sıçramadan sonra yeni bir dip yaptı ve bunun aslında bir boğa tuzağı olduğunu gösterdi. BTC’de yeni bir dip geliyor.” dedi.

Bitcoin daha dibi mi görecek? Ünlü kripto para analisti açıkladı!Analist, 21.000 ila 23.000 dolar fiyat aralığının yakın olduğuna dikkat çekerek, “Her sıçrama düzeltmedir. Kontrol ayılarda,” yorumunda bulundu. 

Bununla birlikte Bitcoin'in geçtiğimiz haftaki piyasa değeri ise 560 milyar dolar seviyesindeydi.

Editörün Notu: Bu haber 29 Mayıs 2022 15.47'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 30 kuruş, euro 17 lira 48 kuruş, altının gramı ise 978 lira 42 kuruş değerindedir.

Beko Xiaomi Redmi 9C'ye dev indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten iPhone 11'e son dakika fırsatı! Sakın kaçırmayın, son üç gün! İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy Z Fold3'e 4354 TL indirim! Fiyatlar şok edecek! İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön