04 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak uyardı: 'Altın koptu gidiyor! Pazarlık yapmadan altın almayın' 

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak uyardı: 'Altın koptu gidiyor! Pazarlık yapmadan altın almayın' 

Altın fiyatları yeniden yükseliş trendi yakalamaya başladı. Fiyatların yükselmesiyle birlikte uzmanlar ucuz altın alma tavsiyelerinde bulundu. Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak kuyumcuyla pazarlık yapın dedi.



Ünlü ekonomist Hatice Kolçak uyardı: Altın koptu gidiyor! Pazarlık yapmadan altın almayın  

ALTIN FİYATLARINDA MAKAS FARKI VAR!

Kolçak, "Şu an piyasanın tamamı 27 Temmuz’daki FED Toplantısı’nı bekliyor. Şu an bizde gram altın 980 TL gözüküyor ama kuyumculara, kapalı çarşıya gidin. Bu fiyattan almanız mümkün değil." diye ifade ederken şunlara dikkat çekti, "Fiziki altın ile dijital altın kurunun birbiriyle alakası yok. Ekrandaki fiyatı yansıtmıyor. Bankada, mobilde gördüğümüz rakam ile fiziki altın arasında çok fark var. Altın şu an koptu gidiyor."

KUYUMCUDAN KUYUMCUYA DEĞİŞİYOR

Kolcak altın fiyatlarının kuyumcudan kuyumcuya farklılık gösterdiğini söyleyerek şu uyarıda bulundu: "Yan yana kuyumculara gidin, orada bile fark var. Bence fiziki altın almaya gittiğinizde pazarlık yapın. Çünkü bir yerde 1000 lira, diğer yerlerde 960 lira gözüküyor. Dijitalde gördüğümüz ons altın inanılmaz manipüle ediliyor.

GRAM ALTIN ALIN

Kolçak son olarak, "Küresel anlamda, savaş ve pandeminin yeniden başlayacağı yönünde emareler nedeniyle bir şekilde ons altının yukarı çıkmasını bekliyorum. Gram tarafı da uzun vadede yükselişe geçecektir. Ne olursa olsun gram altın sizi enflasyondan koruyacak metallerden birisi. Hep bunu ifade ediyorum, sabredilmesi lazım" dedi.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak uyardı: Altın koptu gidiyor! Pazarlık yapmadan altın almayın  

GRAM ALTIN BUGÜN KAÇ LİRA 23 TEMMUZ 2022?

Alış fiyatı: 985,25 TL

Satış fiyatı: 1.004 TL

ÇEYREK ALTIN NE KADAR 23 TEMMUZ 2022?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.614 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.643 TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.609 TL
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.641 TL

TMO'da şok ucuzluk! TMO yüzde 50 indirimli fiyatlarını açıkladı! Hemen bakın! İşte 23 Temmuz 2022 TMO fiyat listesi

SSK ve Bağ-Kur emeklileri dikkat! Zamlı Temmuz maaşı ödeme takvimi belli oldu! Zamlı maaşını kim hangi gün alacak? 

Çay, ayçiçek yağı, sütten sonra bir indirim de et ürünlerine! Migros'ta çılgın fiyatlar! 23 Temmuz 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön