29 / 04 / 2024

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer milletvekili aday adaylığını açıkladı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer milletvekili aday adaylığını açıkladı!

Tespit ve tahminleriyle dikkatle takip edilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer 14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.



2006 yılında Mercek Altı Tartışma Programı ile Ziraatçiler Derneği Yılın Ekonomi Habercisi ödülünü aldı. Ocak 2007- Temmuz 2012 yılları arasında Kanal 24 TV Ekonomi Müdürlüğü görevindeydi. 2012 yılında görevinden istifa eden Selçuk Geçer Cem Medya Grubu'nun yeni Genel Yayın Yönetmeni oldu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer milletvekili aday adaylığını açıkladı!

Türkiye'nin önde gelen firma ve kurumlarına marka ve iletişim danışmanlığı hizmeti vermekte. Uzmanlık alanları Ekonomi Haberciliği, Medya İlişkileri ve Haber sunumu. Medya Sektöründe uzun yıllar Ekonomi Birimlerinin yönetici kadrolarında bulundu.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 30 Mart 2023 tarihinde saat 123.56'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19,10 Türk Lirası, Euro 20,60 Türk Lirası, altının gramı ise bin 197 Türk Lirası değerinde.

Altın yatırımcısına İslam Memiş'ten uyarı! Pişman olursunuz...

Ziraat Bankası'ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

Selçuk Geçer doları olanlara seslendi: 4 gün sonra ters köşe olacaksınız


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön