04 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist TOGG'un kaç TL'den satılacağını açıkladı!

Ünlü ekonomist TOGG'un kaç TL'den satılacağını açıkladı!

Ekonomist Murat Muratoğlu, TOGG'un fiyatı için 1 milyon TL bandında bir rakam beklediğini söyledi.



Seri üretime başlanıldı mı?

“Seri üretime başlansa yandaş medya kameraları 24 saat fabrika içerisinden canlı yayın yapıyor olurlardı. Bakın şu anda 33’üncü araç banttan çıkıyor, 34 yavaş yavaş ilerliyor 35 arkada boyanıyor diye sayaç bağlamışlardı. Belli ki başlamadı.”

En çok merak edilen ise fiyatı… Satışa sunulacağı mart ayında döviz kuru ve enflasyon rakamları bilinmez ancak fiyat öngörünüz var mı?

“Araç satış fiyatı muhtemelen 1 milyon lira civarında olacağı anlaşılıyor. Diğer araçlardan daha ucuza vermeleri, vergi teşviki pek söz konusu olamaz çünkü Türkiye’de üretim yapan 6 fabrika daha var. Onlara ne diyecekler?”

Ünlü ekonomist TOGG un kaç TL den satılacağını açıkladı!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 1 Kasım 2022 tarihinde saat 19.09'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.60 Türk Lirası, euro 18,40 Türk Lirası, altının gramı ise 981 Türk Lirası değerinde.

İşte Nebati'nin düşük enflasyon için açıkladığı tarih!

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

İslam Memiş dolar için bu kez saat paylaştı! Elinizi çabuk tutun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön