30 / 04 / 2024

Uşak ve Aydın'da toplu açılış töreni düzenlenecek!

Uşak ve Aydın'da toplu açılış töreni düzenlenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Uşak ve Aydın'da çeşitli yatırımların açılışlarını yapacak ve vatandaşlara seslenecek.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Uşak ve Aydın'da çeşitli yatırımların açılışlarını yapacak ve vatandaşlara seslenecek. 


Erdoğan'ın Uşak'a Cumhurbaşkanı olarak ilk gelişinde tüm caddelerdeki billboardlar Erdoğan'ın fotoğrafları ile donatıldı. Bugün saat 14.00'te Atatürk Anıtı önünde Uşaklılara seslenecek olan Erdoğan, aynı zamanda yaklaşık 300 milyon liraya mal olan 37 yatırımın açılışını yapacak. Kentte 450 milyon liraya mal olacak yeni kentsel dönüşümün mimarının Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Uşak'ta yeni bir kent doğuyor. Bu projenin mimarı, Cumhurbaşkanımızdır. Cumhurbaşkanımıza minnettarız. Sadece kentsel dönüşüm değil, Uşak'a son 10 yılda yapılan tüm yatırımlarda Cumhurbaşkanımızın emeği söz konusu" dedi. 


Uşak'ta Erdoğan'ı coşkuyla karşılayacaklarını dile getiren AK Parti II Başkanı Basri Yıldırım ise "Uşak'a desteğini hiç esirgemeyen, Ankara'ya her gittiğimizde bize kapısını açan Cumhurbaşkanımıza vefamızı göstereceğiz. Uşak, tarihi günlerinden birini yaşayacak" dedi. 


Hizmet şöleni Uşak'tan Aydın'a hareket edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 18.00'de Aydın'da katılacağı toplu açılış töreninde 391 milyon lira tutarındaki 89 yatırımı açacak. Demokrasi şehidi Adnan Menderes'in başbakanlığındaki hükümete yapılan 27 Mayıs darbesinin 55. yıldönümünde Aydınlılar, milletin seçtiği ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak. 


Efeler İstasyon Meydanı'nda saat 18.00'de düzenlenecek toplu açılış töreninde halka hitap edecek olan Erdoğan, DSİ yatırımlarıyla eğitim, sağlık, ulaşımda tamamlanan 391 milyon 86 bin 425 liralık 89 projeyi hizmete açacak. 


Yeni Asır


Geri Dön