06 / 05 / 2024

Vadi İstanbul'un yatırım maliyeti 1 milyar 500 milyon TL!

Vadi İstanbul'un yatırım maliyeti 1 milyar 500 milyon TL!

Vadistanbul 'dan; metro, TEM, İstanbul'un 3. Havalimanı ve 3. Köprü yoluna entegre olunuyor. Ayrıca projede özel olarak inşa edilen metroda, Vadistanbul sakinlerine büyük kolaylık sağlayacak.




Ayazağa Cendere'de konumlandırılan Vadistanbul, sahip olduğu özellikleriyle adından söz ettiriyor. Artaş İnşaat-Avrupa Konutlan, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat işbirliğiyle 1 milyon 100 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen Vadistanbul, karma proje konseptiyle hayata geçiriliyor. 


3 bin konut, alışveriş merkezi, cadde mağazaları, restoranlar, oteller ve ofisleri içinde barındıran Vadistanbul'un yatırım maliyeti ise 1 milyar 500 milyon TL. Her ihtiyaca yönelik daire seçeneklerinin bulunduğu projede; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler yer alıyor.


ULAŞIM KOLAYLIĞI 

İstanbul'un önemli bölgelerinden biri olan Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesi sunduğu ulaşım avantajıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 


Vadistanbul'dan; metro, TEM, İstanbul'un 3. Havalimanı ve 3. Köprü yoluna entegre olunuyor. Ayrıca projede özel olarak inşa edilen metroda, Vadistanbul sakinlerine büyük kolaylık sağlayacak. 


Artaş İnşaat-Avrupa Konutları, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla hayat verilen Vadistanbul projesi, 1 milyar 500 milyon TL'lik yatırım değeriyle göz dolduruyor 


Posta


Geri Dön