07 / 05 / 2024

VakıfBank giyim ve kozmetik alışverişlerinde yüz güldürecek! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank giyim ve kozmetik alışverişlerinde yüz güldürecek! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank müşterilerine sayısız kampanyalar sunmaya devam ediyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve kozmetik alışverişlerinde geçerli olan kampanya!



KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR?

  • VakıfBank Worldcard ile 1 ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında giyim, ayakkabı, aksesuar, kozmetik, kuyum, optik, saat ve çok katlı mağaza sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 250 TL ve üzeri alışverinden sonra, her 250 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplam 100 TL Worldpuan hediye edilir.
  • Kampanya müşteri bazındadır. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanya içindir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.
  • Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanya için geçerlidir.
  • Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''GIYIM'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
  • Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
  • Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri için geçerlidir.
  • Kampanyaya peşin ya da taksitlendirme yapılabilen harcamalar içindir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 4 Ekim 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 4 Kasım 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 5 Kasım 2022 yılında geri alınacaktır.
  • 100 TL5.000 TL arası sadece giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinizi, işlemden en az 1 gün sonra VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı veya 08502220724 Müşteri İletişim Merkezi kanalından faizsiz 3 aya kadar taksitlendirebilirsiniz, taksitlendirilen işleminiz Eylül ayı giyim Worldpuan kampanyası içindir.
  • Alışverişlerin WORLD POS cihazlarından yapılmalıdır.
  • Cepte Kazan "Durumunu Kontrol Et""Geçerli Harcamalar" ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.
  • Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
  • VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkı bulunmaktadır.

TEB elektronik ve beyaz eşya harcamalarına doyuracak! Toplamda 150 TL Bonus fırsatı! İşte detaylar!

Otomobil fiyatlarındaki ani düşüş şaşırttı! Araç alacaklara müjde! Tarih açıklandı!

Prefabrik ev yardımı nasıl alınır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön