11 / 05 / 2024

Vakıfbank'ın bu kampanyası ağızları açık bıraktı! Emekliler ve özel sektör çalışanları bayram edecek

Vakıfbank'ın bu kampanyası ağızları açık bıraktı! Emekliler ve özel sektör çalışanları bayram edecek

Vakıfbank, acil peşin paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara has yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya vesilesi ile müşteriler, düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme alternatifleriyle. kredi kullanabilecekler. Kampanya hakkında detaylar haberimizde.



Faiz Oranı

Genellikle yıllık yüzde oranı (APR) cinsinden ifade edilen, borçlu olunan para miktarının arttığı oran .
Kredi Ödemeleri: Kredinin şartlarını yerine getirmek için her ay veya haftada ödenmesi gereken para miktarı. Anapara, kredi vadesi  ve faiz oranına bağlı olarak, bu bir amortisman tablosundan belirlenebilir .
Buna ek olarak, borç veren, oluşturma ücreti , hizmet ücreti veya geç ödeme ücretleri gibi ek ücretler de alabilir . Daha büyük krediler için gayrimenkul veya araç gibi teminat da isteyebilirler. Borçlu krediyi temerrüde düşerse, kalan borcu ödemek için bu varlıklara el konulabilir

Vakıfbank, acil peşin gereksinimi olan vatandaşlar için ihtiyaç kredisi avantajını açıkladı. Dakikalar içinde başvuru yapılan kredi tasdik gördüğü takdirde hesaba yatırılıyor ve harcama yapılabilir. Kredi, kamu personeli, emekli ve özel sektör çalışanlarına has olarak sunuluyor. Faiz oranları ve vade sayısı da açıklandı.

 Vakıfbank ın bu kampanyası ağızları açık bıraktı! Emekliler ve özel sektör çalışanları bayram edecek

VAKIFBANK KREDİ FIRSATI

Son zamanda bankaların kredi kullanımlarını sınırlandırması ve faiz seviyelerini yükseltmesi, bireysel gereksinim kredilerine erişimde zorluk yaşanmasına neden oluyor. Fakat kamu bankalarından sevindirici bir haber geldi.

Vakıfbank, acil peşin gereksinimi olan vatandaşlar için dakikalar içinde tasdik gören kredi fırsatını açıkladı. Bireysel gereksinim kredisi faiz seviyeleri özel bankalarda yüzde 3’ü bulurken, Vakıfbank bireysel gereksinim kredisinde faiz seviyesi yüzde 1,57 olarak tespit edildi.

Kredi üst limiti ise 125 bin TL. Vade sayısı ise çekilen kredinin miktarına göre belirlenmekte olup, 36 aya kadar çıkabiliyor. Başvuru için mobil uygulama veya telefon bankacılık sisteminden basitçe kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Emeklilere dev müjde! ING Bank sevinçten deliye dönderecek!   

A101'de Kablosuz Süpürge 3.899, Blender Seti 799 TL'ye düştü! Anneler gününe özel kampanyayı kaçırmayın

TOGG alacaklar dikkat! Merakla beklenen kredi detayları belli oldu


Geri Dön