16 / 05 / 2024

Vakıfbank'tan müjde! Bunları yapana ödeme yapılacak! Acilen bankaya koşmanız gerekiyor!

Vakıfbank'tan müjde! Bunları yapana ödeme yapılacak! Acilen bankaya koşmanız gerekiyor!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olarak akıllarda beliren Vakıfbank'tan inanılmaz bir kampanya yaptı. Bunları yapana ödeme yapacak! Peki, Vakıfbank tarafından başlatılan kampanyaya nasıl katılabilirsiniz? İşte bütün ayrıntılar...



 Vakıfbank tan müjde! Bunları yapana ödeme yapılacak! Acilen bankaya koşmanız gerekiyor!

KAMPANYA AYRINTILARI!

  • VakıfBank Worldcard ile 1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında Trendyol, Hepsiburada, Morhipo, Amazon.com.tr ve Çiçeksepeti, web site ve mobil uygulamaları üzerinden tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişe 40 TL, toplam 200 TL Worldpuan hediye edilecektir. 
  • Fiziki mağazalardan, fiziki POS'lardan ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayıp, kampanya koşullarında yer alan seçili internet sitelerinden ve mobil uygulamalarından gerçekleştirilen alışverişler kampanyaya dahildir.
  • Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL Worldpuan kazanabilir.
  • Trendyol ve Dolap.com'da cüzdan ile yapılan harcamalar dahil değildir.

 Vakıfbank tan müjde! Bunları yapana ödeme yapılacak! Acilen bankaya koşmanız gerekiyor!

  • Trendyol uygulaması içinden yapılacak Dolap işlemleri dahil olup, Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemler dahil değildir.
  • Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
  • Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''ETICARET'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
  • Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
  • BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, yurt dışı, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, faiz ve komisyon kullanılarak yapılan alışverişler, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, Fast Pay, Paycell ve passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

 Vakıfbank tan müjde! Bunları yapana ödeme yapılacak! Acilen bankaya koşmanız gerekiyor!

  • Ürün iadesi durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 3 Şubat 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 3 Mart2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 4 Mart 2023 tarihinde geri alınacaktır.
  • Kampanyaya peşin veya taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
  • Alışverişlerin WORLD POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
  • Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
Bitcoin yeniden yükselebilir! Uzmanları resmen açıkladı! Şimdi bakmayan, sonra pişman olur!
İş Bankası'ndan yüreğinize su serpecek kampanya! 15 Şubat 2023'e kadar elinizi çabuk tutun! İş işten geçmesin!
Akbank'tan yüzde 0 faizli 20.000 TL'ye varan Kredi ve Taksitli Avans! 31 Ocak 2023'e kadar havada kapmanız lazım!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön