06 / 05 / 2024

Vakıfbank'tan yeni kampanya! 500 TL nakit ödeme

Vakıfbank'tan yeni kampanya! 500 TL nakit ödeme

Vakıfbank'tan yeni bir kampanya geldi. Buna göre maaşlarını kendilerinden çeken müşterilere 500 TL ödeme yapacak. İşte haberin ayrıntıları...



Vakıfbank Emekli Müşterilerine Ödeme Ne Kadar?
Emekli maaşını banka üzerinden alan veya emekli maaşını banka üzerine taşıyan kişilere promosyon ödemesi yapılacak. Alınan emekli maaşına göre verilecek olan promosyonlar kişinin aldığı maaş üzerinden dikkate alınıyor.  Bu kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler 3 yıl boyuncu emekli maaşını banka üzerine taşımaları gerekiyor. En yakın banka şubesine gidilerek 3 yıllık taahhüt verilebilir.

Diğer Bankalardan Promosyon Atağı
Vakıfbank emekli ve çalışanları düşünerek promosyon atağı başlattı. Başlatılan bu atağa diğer bankalarda katılım sağlıyor. Gerek kamu bankaları gerekse özel bankalarda promosyon uygulamasına dahil oldu.  Bunun yanı sıra geri ödemelerde erteleme fırsatı sunan Denizbank, İşbank ve Fibabanka da müşterilerine bu imkânı tanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön