28 / 04 / 2024

Valle Lacus Büyükçekmece nerede?

Valle Lacus Büyükçekmece nerede?

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Valle Lacus Büyükçekmece nerede sorusunun yanıtı şöyle: 19 Mayıs Mahallesi Çalıkuşu Sokak No:3 Büyükçekmece / İstanbul - Satış ofisi telefon numarası: 0212 283 09 43



Toplamda 44 villadan meydana gelen  Valle Lacus projesi lokasyon olarak İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde konumlandırılıyor.  Valle Lacus  Büyükçekmece nerede sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.


KLK İnşaat tarafından hayata geçirilen Valle Lacus Evlerinde 2 büyük salon ve 8 adet oda yer alıyor. 2 yıl sonra teslimleri gerçekleşecek olan Valle Lacus Evlerinde 8 farklı tip konut bulunuyor. Valle Lacus Evlerinde yer alan villalar 710 metrekare büyüklükte tasarlandı.


60 bin metrekare arsa alanına sahip olan Büyükçekmece Valle Lacus projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Büyükçekmece Valle Lacus fiyat listesi kapsamında konutlar minimum 1 milyon 300 bin dolar ile 1 milyon 800 bin dolar arasında değişiyor. 


Valle Lacus Büyükçekmece nerede sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.  KLK İnşaat  Valle Lacus projesinde yer alan bütün villaların bahçelerinde 72 metrekare büyüklüğe sahip açık yüzme havuzu bulunuyor.


Valle Lacus Konutlarının ortak sosyal kullanım alanların içinde mini sinema salonu, buhar odaları, fitness center ve yüzme havuzu bulunuyor. Valle Lacus Büyükçekmece satış ofisi ile 0212 283 09 43 no'lu telefondan ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


KLK İnşaat Valle Lacus Büyükçekmece nerede?

Valle Lacus Büyükçekmece adres: 19 Mayıs Mahallesi Çalıkuşu Sokak No:3 Büyükçekmece/İstanbul


Büyükçekmece Valle Lacus iletişim:

Telefon: 0212 283 09 43

Web Adresi: www.vallelacus.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön