29 / 04 / 2024

Vatan Bilgisayar Xiaomi Mi Vacuum-Mop Pro'ya 1.500 TL indirim yaptı! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar Xiaomi Mi Vacuum-Mop Pro'ya 1.500 TL indirim yaptı! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, en çok tercih edilen robot süpürgelerden biri olan Xiaomi Mi Vacuum-Mop Pro'ya 1.500 TL indirim yaptı. Peki, Xiaomi Mi Vacuum-Mop Pro fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...



Vatan bilgisayar, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro en çok satılanlar arasında yer alan robot süpürgeye 1.500 TL indirim yaptı. Evinizde bulunan mobilyaların her köşesini, yeni nesil LDS lazer navigasyon sistemi kapsamlı planlama ile odanın bütününe temizlik yapmasını sağlar. İnsan üstü haritalama hızı, daha hızlı dönüş hızına, daha yüksek hassasiyete ve daha geniş ölçüm aralığına sahip özelliği ile dikkat çekiyor. Peki bu ürünün fiyatı kaç TL?

Vatan Bilgisayar Xiaomi Mi Vacuum-Mop Pro ya 1.500 TL indirim yaptı! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi Vacuum-Mop pro, dinamik görselleştirme sistemi sayesinde hızlıca etrafda bulunan çöpleri görür ve temizler. Tam otomatik, akıllı kontrollü su deposu daha fazla hijyen için suyu hassas bir biçimde kontrol eder.

Evinizin yeni yardımcılarını uzaktan kontrol edebilirsiniz.Bölgesel temizlik, temizlenecek yeri gösterme , ön ayarlı temizlik, gerçek zamanlı haritalama ile robotunuzun Mi home uygulamasına bağlandığınızda evde değilken de sizinle iletişim kurabilir ve kontrolleri artık sizin elinizde. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro, ilk temizliğini tamamladıktan sonra odaları akıllı bir şekilde algılar ve bölgelere ayırıp sizlere kolaylık sağlar. Yapay zeka destekli sesli asitan ile oturduğunuz yerden siz yönetin.

Peki, Vatan bilgisayar'da Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro fiyatı ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi


Geri Dön