17 / 05 / 2024

Vatandaşlık maaşı nedir? Bakan Derya Yanık açıkladı: Bakın nasıl bağlanıyor!

Vatandaşlık maaşı nedir? Bakan Derya Yanık açıkladı: Bakın nasıl bağlanıyor!

Son dönemlerde en çok merak edilen konulardan olan vatandaşlık maaşı nedir? Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan maaş ile ilgili açıklamalar Bakan Yanık tarafından yapıldı.



 Vatandaşlık maaşı nedir? Bakan Derya Yanık açıkladı: Bakın nasıl bağlanıyor!

The Economist eleştirisi

Derya Yanık, The Economist dergisinin seçimlerle ilgili yayınları hakkında açıklamalarda bulundu.

Her seçim dönemi öncesi bu tür şeyler olur ancak ülkemizde vesayet merkezleri her zaman gerekli cevabı vermiştir. O lider, her seçimde kendini tekrar eden ve seçim sonuçlarının ne olacağı belli olmayan bir durumdadır. Ancak Cumhurbaşkanımız hakkında gidince "her şey düzelecek" gibi çirkin ifadelerle seçim sonuçlarına gölge düşürmeye çalışmak akademik beceriksizliktir.

Bu tepkiler oldukça zayıf ve gülünçtür. 14 Mayıs'ta milletimiz gerekli cevabı verecektir ve biz milletimize güveniyoruz.

Sonuçta ülkemiz bir deprem bölgesi ve biz depremin açtığı yaraları sarmaya çalışıyoruz.

Aile Bakanlığı Destek ödemeleri mayıs ayında yatacak mı?

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde temmuz ayı için kötü haber

Deprem bölgesindeki KOBİ'lere 75 bin TL'ye kadar destek müjdesi! Üstelik 12 ay geri ödemesiz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön