16 / 05 / 2024

Vedat Aksel Alaton kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Vedat Aksel Alaton kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko holding A.Ş Yönetim kurulu başkan vekili Vedat Aksel Alaton kimdir? Vedat Aksel Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vedat Aksel Alaton'un eğitim  hayatı nasıldı?  İşte Vedat Aksel Alaton'un hayatına dair merak edilenler.



1963 senesinde İstanbul’da hayata gelen Alaton, 1987 senesinde A.B.D. Northeastern Üniversitesi’nin Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde eğitim hayatını tamamlamıştır.

 Hawker Sideley şirketinde 1 sene süreyle Proje Planlama hususunda çalışmasının ardından yurda dönerek Proje Planlama hususunda sırasıyla Alamsaş’ta (1988-1989), Alsim Alarko Taahhüt Grubu’nun türlü uygulamalarında yer aldı. Planlama Mühendisliğinin yanında Saha Kontrol Mühendisi ve Şantiye Mühendisi
 olarak vazife yapmış (1989-1990), Alnor Su Ürünleri Şirketi’nde de Genel Müdür olarak (1990-1991) çalışmıştır. 1991 senesinde ise Alarko Taahhüt Grubu’nda Grup Koordinatör Yardımcılığı vazifesini üstlendi. 1995’te de Alarko Holding A.Ş. Murahhas Üye Yardımcılığı vazifesine atanmıştır. 2000 senesinde Alarko 
Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Alaton 2004 senesi itibari ile de Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği vazifesini sürdürmektedir.  Vedat Alaton İngilizce bilmektedir.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Philipp Haas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön