04 / 05 / 2024

Veliler dikkat! Bekleyişiniz sona erdi! Özel okullardaki zam oranı açıklandı!

Veliler dikkat! Bekleyişiniz sona erdi! Özel okullardaki zam oranı açıklandı!

Çocuklarını özel okullarda okutan velilerin kafasındaki soru işaretleri nihayet giderildi ve günlerdir merak edilen, ‘özel okul zamları ne kadar olacak?’ sorusu yanıt buldu.



Çocukları özel okullarda eğitim gören velilerin beklediği zam oranları nihayet açıklandı.

Milli Eğiti Bakanı Mahmut Özer, özel okulların fiyatlarında artış sınırının yüzde 65 olarak belirlendiğini duyurdu.

Veliler dikkat! Bekleyişiniz sona erdi! Özel okullardaki zam oranı açıklandı!

ZAM ORANI YÜZDE 65

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, özel okul ücretlerindeki artış oranının bu yıl için yüzde 65 olarak uygulanacağını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanı Özer açıklamasında, özel okul yöneticileriyle bir hafta içinde ikinci kez bir araya geldiğini hatırlatarak, fiyat artış oranını belirlerken TÜFE’yi dikkate aldıklarını vurguladı.

Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, özel okul yöneticileriyle yaptığı görüşmede sadece okul ücretlerini değil, hizmet kalitesinin artırılması, hizmetle ilgili ihtiyaç duydukları destekle ilgili Bakanlık olarak yapabileceklerini değerlendirdiklerini bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön