05 / 05 / 2024

Vergi affı çıkar mı, çıkarsa ne zaman çıkar, kapsamı ne olur?

Vergi affı çıkar mı, çıkarsa ne zaman çıkar, kapsamı ne olur?

Piyasalarda ve vatandaşlarda yeni bir vergi affı beklentisi seçim öncesinde iyiden iyiye artarken, olası bir vergi affının ne zaman çıkacağı ve kapsamı merak konusu.



Çıkması beklenen yeni vergi affı ya da vergi barışının cumhuriyet tarihinin en kapsayıcı affı olması beklentisi hakim. Dünya Gazetesi Yazarı Zeki Gündüz, çıkması beklenen vergi affını değerlendiren bir yazı kaleme aldı. Vergi affı gibi düzenlemelerin genellikle bir gece ansızın ortaya çıktığını belirten Gündüz, seçim atmosferine girildiği içinde piyasalarda büyük bir vergi affı çıkacağı beklentisinin hakim olduğunu belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön