10 / 05 / 2024

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 



Denizcilik sektörünün deniz üzerindeki en büyük buluşması şeklinde belirtilen Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

İleri teknoloji ve mühendislikle  hayata geçirilen Vesen Yalıları'nda inşa faaliyetleri yüzde 70'i aştı. 

Vesen Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu, proje ile ilgili açıklamasında "Gerek yatay mimarisiyle gerekse lüks donatılarıyla İstanbul’un en özel projesi olarak konumlanan Vesen Yalıları ile yeni bir yaşam kültürü oluşturuyoruz" ifadelerini kullandı. Muhittin Palazoğlu, İstanbul’un ilk ve tek denizden ulaşım imkanına sahip markalı konut projesi Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nın, sakinlerine özel ve ayrıcalıklı bir şehir yaşamı sunduğunun altını çizdi. 

Palazoğlu, konuyla ilgili açıklamasını "Denizcilik sektörünün deniz üzerindeki en büyük buluşması Bosphorus Boat Show’da deniz tutkunları ve tekne sahipleri ile projemizin özel bir tanıtımını yapmak üzere yer alacağız" ifadelerini kullanarak tamamladı.

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

DENİZDEN ULAŞIM AYRICALIKLI 158 ÖZEL YALI DAİRESİ 

Tuzla Mercan’da, 40 bin 795 metrekare büyüklüğe sahip alanda konumlanan Mercan Kıyı Vesen'de tamamı lüks donatılara sahip, denizden ulaşım ayrıcalığına sahip 158 özel yalı dairesi bulunuyor. 

TESLİMLER MART 2024'TE 

Maviyle yeşilin buluştuğu özel bir lokasyonda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda teslimlerin Mart 2024'te yapılması planlanıyor. 

Geniş kullanım alanlarına sahip yüksek tavanlı daireleri, ferah balkonları, dairelere özel teras ve bahçe alanları, sosyal tesisleri, akıllı ev sistemleri, geniş yeşil alanları gibi ayrıntılarıyla ön plana çıkan projede, 3,5+1’den 5,5+1’e kadar değişen yalı daireleri bulunuyor. 

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Ddeniz ve peyzaj manzarasına hakim konumlandırılan dairelerin yer aldığı Vesen Yalıları, insan ve çevre odaklı yatay mimarisiyle bölgeye modern bir çizgi katıyor. Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nın, bir tarafında sahil şeridi, diğer tarafında ise yeşil alanlar yer alıyor. 

Proje,  Marmaray  ve E5 Otoyolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede yükseliyor. Mercan Tuzla Vesen Yalıları, bölgedeki alışveriş merkezlerine 5 kilometre, hastanelere ve üniversitelere ise 10 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 

Projede bulunan tüm yalı daireleri; aydınlatma, iklimlendirme, ses ve görüntü otomasyonunun ile akıllı ev uygulamasına entegre kamera ve alarm güvenlik sistemi ile lüksü, güvenliği ve konforu bir arada sakinlerine sunuyor. 

Web: http://vesen.com.tr/

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

 


Geri Dön