14 / 05 / 2024

Vestel Retro FD56001 Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel Retro FD56001 Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Retro sevenler için Vestel’in piyasaya sürdüğü Vestel Retro FD56001 Buzdolabı cazip özellikleri ve tarzıyla dikkat çekiyor. Peki, Vestel Retro FD56001 Buzdolabı ne kadar, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...



HAREKET KOLAYLIĞI SAĞLAYAN TEKERLEKLER

Kullanışlı bir buzdolabına sahip olmak isteyenlere “Mutfakta temizliği zorlaştıran en zor şey nedir?” sorusunu yöneltsek, şüphesiz ki pek çoğunuz, buzdolabının arkasını temizlemek cevabını verirdi. Ama bu en büyük zorluk olarak kabul gören şey, Vestel akıllı buzdolaplarının kullanışlı fonksiyonları ile artık mazide kalıyor. Yeni jenerasyon Vestel buzdolaplarının altında yer alan “Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler” sayesinde, temizlik anında buzdolabınızı dilediğiniz gibi hareket ettirebilir, mutfak temizliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik sadece temizlikte değil, aynı zamanda mutfak dizaynınızı değiştirmek istediğiniz an, tekerlekler yardımınıza koşacak. Yerli üretimin gururu Vestel, hareket kolaylığı sağlayan tekerlekler ile hayatınızı kolaylaştıran çözümler getiriyor.

OTOMATİK SICAKLIK KONTROLÜ

Buzdolabınızı belirli soğukluk düzeyine getirmenin çoğu zaman yeterli olduğunu düşünseniz de bu durum düşünüldüğü kadar kolay değil. Buzdolabınızın içerisindeki sıcaklığın devamlı değişken olması, bazı yiyeceklerinizin daha hızlı bozulmasına ve lezzetin kaybolmasına yol açabiliyor. Üstelik kompresörlerin devamlı çalışır halde olması fazla enerji sarfiyatına neden olduğundan, bu probleme fatura maliyeti de dahil oluyor. Vestel buzdolabınızın otomatik sıcaklık kontrolü sayesinde; iç ortam sıcaklıklarını anlık ölçerek iç ortamın ihtiyacına göre sıcaklığı otonom şekilde ayarlayabilecek, bu sayede yiyecekleriniz daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde korunurken, enerjiden tasarruf etmek de mümkün olacak.

TAZE HAVA TEKNOLOJİSİ

Buzdolapları, ne kadar düşük sıcaklığa sahip olursa olsun, sayısız çeşit gıdayı bir arada ve kapalı bir ortamda barındırdığı için besinlerin ömrünün kısalmasına sebep olabiliyor. Üstelik aynı hava kaynağının hem soğutucu hem de dondurucu bölmelerinde sirkülasyonu sebebiyle, yiyeceklerinizin tadı ve kokusu da değişiyor. Mevcut buzdolabınız için var olan bu durum, Vestel’in taze hava teknolojisi sayesinde geçmişte kalıyor. Taze hava teknolojisine sahip Vestel buzdolapları, ikili soğutma sistemi ile hem dondurucuda hem soğutucuda iki bağımsız hava döngüsü yaratıyor. Bu sayede buzdolabınızın içerisinde sürekli temiz hava dolaşırken, yiyeceklerinizin kokusu da birbirine karışmıyor. Farklı hava akımları ile soğutucu bölmesinde yiyeceklerin uzun süre taze kalmasının yanında dondurucu bölmesinde ise karlanma ya da buzlanma olmuyor.

Vestel Retro FD56001 Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi

ÇOK YÖNLÜ SOĞUTMA SİSTEMİ

Mutfak alışverişine çıktınız ve damak tadınıza hitap eden bir dolu yiyecekle eve döndünüz. Peki, buzdolabına yerleştirirken yiyeceklerin hangisinden vazgeçebilirsiniz? Böyle bir durum elbette söz konusu olamaz değil mi? Ama var olan buzdolabınız, yalnızca tek bir noktadan hava üflemesi sebebiyle özellikle de tüm raflar dolu olduğunda soğukluğu her bölgeye eşit dağıtamıyor olabilir. Böylesi bir durumda belli raflarda yer alan yiyecekler korunurken diğer raflardakiler bozulmaya başlar. Vestel buzdolaplarında yer alan çok yönlü soğutma sistemi, her rafa ayrı ayrı hava üflenmesini sağlayarak buzdolabınızın her yerini eşit şekilde soğutuyor. Bu sayede buzdolabınız tamamen dolu olduğunda da gıdalarınız ilk günkü gibi taze kalıyor.

VESTEL RETRO FD56001 BUZDOLABI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

98 kg ağırlığa sahip buzdolabı, 487 litrelik hacmiyle onlarca gıda maddesini saklamanıza olanak sağlıyor. Vestel Retro FD56001 Buzdolabı 69 cm derinliğe, 84 cm genişliğe ve 179 cm yüksekliğe sahip.

VESTEL RETRO FD56001 BUZDOLABI KAÇ TL, EN UYGUN NEREDE SATILIYOR?

23.519,00 TL: Vestel

24,749, TL: N11/vestelkurumsalmağaza

28.799,00 TL : N11/arastic-vestelyob

33.398,00 TL: PTTAVM/Turkuaztrade

AYRINTILAR İÇİN: www.vestel.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Ocak 2023 tarihinde saat 06.23’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.79 Türk Lirası, euro 20.27 Türk Lirası, altının gramı ise 1152 Türk Lirası değerindedir.

Beko CM 9102 B Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı özellikleri neler, en uygun nerede satılıyor? 17 Ocak 2023 fiyat listesi


Geri Dön