10 / 05 / 2024

Villeaf satışta! Yeni proje

Villeaf satışta! Yeni proje

Firma: Hilal Yapı

Proje: Villeaf

Hilal Yapı tarafından inşa edilen Villeaf satışa çıktı. Villeaf projesinin teslimleri 15 sonra yapılacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...



İstanbul Silivri'de hayata geçen projeyi  Hilal Yapı  üstlendi. Toplam 22 adet birbirinden bağımsız projdeki villalar 3+1 konut tipinde olacak.

Söz konusu proje, toplam net alan 128,5 metrekare olurken toplam bürüt alab 149,4 metrekare, toplam parsel alan ise 291 metrekare üzerinde yükselecek.

Villeaf projesinde huzur dolu bir yaşamın konforuyla, özel otopark, büyüleyici havuz ve rahatlatıcı hamam her villa için 2 araçlık otopark, havuz gibi özelliklerle donatılmış villa projesi yatırımcılarını bekliyor.

 Villeaf satışta! Yeni proje

Ayrıca projede 7/25 güvenlik sistemi de bulunuyor. 

Satışa çıkan  Villeaf  projesinde satışlar topraktan satılacak.

Ayrıca şirket satışlar içinde kolaylıklar sağlıyor.

 Villeaf satışta! Yeni proje

Yüzde 50 peşin ödemelerde yüzde 50'si 12 ay taksitle ödenebilecek.

15 ay teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 1,5 milyon TL'den başlıyor.

Silivri’de şehrin yanı başında, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM Otoyolu ve E-5’in kesişim noktası olan Kınalı Kavşağı’na 10 dk mesafede konumlanıyor.

 Villeaf satışta! Yeni proje

HİLAL YAPI HAKKINDA

Hilal Yapı 30 yıllık sektör tecrübesinin bir yansıması olarak 2015 yılında İstanbul’da kuruldu. Bugüne kadar geleneksel kooperatif, kat karşılığı müteahhitlik ve kentsel dönüşüm projelerini başarıyla gerçekleştiren şirketimiz başladığı her projeyi en iyi referansı olması amacıyla tamamlamıştır.

Misyon & Vizyon

Misyonumuz; Kent dokusuna uygun, modern, teknolojik altyapıya sahip, estetik ve yaşanılabilir alanlar üretmek. Vizyonumuz; Kaliteyi en uygun fiyata sunmak politikasıyla dünya standartlarında projeleri milletimizin hizmetine sunmak ve uluslararası rekabette var olmak.

Ala Saklıbahçe'de lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı! 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!


projeye sor



Geri Dön