16 / 05 / 2024

Vineet Kashyap kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Vineet Kashyap kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Vineet Kashyap kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.



Kilit Müşteri ve Strateji Müdürü olarak UTC şirketine dahil olmuştur. 2013 senesinde Satış ve Pazarlama Müdürü pozisyonunda Otis Hindistan’a geçişi yapılmıştır.

 2014’ten 2018 senesine dek pazarlama, iletişim ve strateji organizasyonunda önemli bir rol almıştır. 2014 senesinde UTC BIS South Asia Pacific’te, 2015 senesinde ise UTC BIS Asia’da vazifesini sürdürmüştür. 2016’dan 2018’e dek UTC CCS International için Pazarlama, İletişim ve Strateji Müdürü olarak Londra’da bulunmuştur. 2018 senesinin başlarında, Chubb Yangın ve Güvenlik’te çalışmak üzere Asya’ya geri gelmiş Temmuz 2019’da Carrier'da Satış Operasyonu bölümü Küresel Ekipman Yetkili Müdürü olarak yeniden dahil olmuştur.

Vineet Kashyap kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Eylül 2019’da, Carrier Ortadoğu’nun işlerini halletmek üzere Dubai’ye geçmiştir. Kashyap, Ulusal Teknoloji Enstitüsü (Surat, Hindistan) Elektrik Mühendisliği lisans ve Hindistan İşletme Enstitüsü (Bangalore, Hindistan) işletme bölümü yüksek lisans eğitimi almıştır. Evli ve iki kız çocuk sahibidir.

Vineet Kashyap’ın SPK’nın II-17.1 Sayılı Tebliği uyarınca bağımsızlık niteliği bulunmamaktadır.

Murat Kolbaşı kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?


Geri Dön