01 / 05 / 2024

Vizesiz ve uygun fiyatlı tatil yapmak mümkün! Tatilinizi böyle ucuza getirebilirsiniz! İşte detaylar!

Vizesiz ve uygun fiyatlı tatil yapmak mümkün! Tatilinizi böyle ucuza getirebilirsiniz! İşte detaylar!

Vizesiz ve uygun fiyatlarla tatil yapmak mümkün. Enuygun.com uygun fiyatlı bir yurt dışı tatillerini, konaklama ve yeme içme ücretlerinin ucuz olduğu, vize istemeyen ülkeleri bir araya getirdi.



ARNAVUTLUK

Arnavutluk, hem deniz hem de kültür seyahatini sevenlerin tercih edebilecekleri vizesiz gidilebilecek yerlerden biridir. Yemekleri ile de ünlü olan Arnavutluk’ta elbasan tava ve lezzetli börek çeşidi byrek mutlaka tadılması gereken yemeklerin başında geliyor.

GÜRCİSTAN

Artvin’e komşu Gürcistan da listedeki bir diğer vizesiz gidilebilecek yerlerden biridir. Türklerden vize ve pasaport istemeyen ülkenin başkenti Tiflis ve Batum’da da son derece keyifli saatler geçirebilirsiniz. Bütçe dostu Tiflis otelleri veya Batum otelleri arasından bütçeye uygun olan seçilip, uygun fiyatlı bir yurt dışı tatili yapılabilir.

KUZEY MAKEDONYA

Kuzey Makedonya, uygun fiyatlı yurt dışı tatili için tercih edilebilecek Balkan ülkelerinden biri. Kuzey Makedonya gezisinde Üsküp ve Ohrid kalmak için tercih edilebilecek şehirler arasında bulunuyor. Aynı zamanda başkent olan Üsküp'te, Türk Çarşısı, Matka Kanyonu, Üsküp Kalesi, şehrin sembollerinden Taşköprü ve Vodno Makedonya tatili sırasında gezilmesi gereken önemli yerler arasında.

AZERBAYCAN

Azerbaycan’ın sadece çipli kimlik kartı ile giriş yapılabilen ve özellikle başkenti Bakü’deki gezilebilecek güzel yerlerden biridir. Bakü uçak bileti alarak pasaport istenmez, yalnızca çipli kimlik kartıyla, birlikte Azerbaycan’da keyifli bir yurt dışı tatili yapılabiliyor.

SIRBİSTAN

Lezzetli yemeklerle dolu mutfağı, gezilecek muhteşem yerleri ve kendine has kültürüyle Sırbistan, vizesiz gidilebilen ülkelerden biridir. Başkent Belgrad’da kalınabilir. Belgrad Kalesi, Aziz Sava Katedrali, Nikola Tesla Müzesi, Sırbistan Ulusal Müzesi ve Kneza Mihaila gibi noktalar Belgrad’da gezilecek yerler listesinde yer alıyor.

BOSNA HERSEK

Saraybosna ve Mostar ülkede en çok ziyaret edilen iki popüler şehirlerdendir.  Saraybosna’da Başçarşı, Umut Tüneli, Latin Köprüsü, Gazi Hüsrev Bey Camisi, Sarajevo City Hall ve Bjelašnica Dağı mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir. Bunun yanında Mostar’da Mostar Köprüsü, Koski Mehmed Paşa Camisi, Buna Nehri, Eğri Köprü ve Karagözbey Camisi de ziyaret edilmesi gereken diğer yerler tarihi ile öne çıkan yerlerden biridir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan altın ve dövize olan yönelimin önünü tıkadı! İşte detaylar!

Özel üniversitelere zam sınırı gelecek mi? İşte mahkemeden emsal karar!

Carrefour, 100 üründe fiyat donduracak! Vatandaşlar akın etmeye başladı! İşte detaylar!


Geri Dön