29 / 04 / 2024

Vodafone Arena'nın açılışı 19 Mart'a mı alınacak?

Vodafone Arena'nın açılışı 19 Mart'a mı alınacak?

Sayısız tarih ortaya atıldı, aksaklık üzerine aksaklık yaşandı ama artık sona yaklaşıldı. Stadın sponsoru Vodafone, açılış için hazırlıklara başladı, davetiyeler bile bastırıldı.



19.03.2016... Haziran 2013’te yıkılan ve Kasım 2013’te yeniden inşa çalışmalarına başlanan Vodafone Arena için defalarca öngörüde bulunuldu ama üst üste yaşanan aksaklıklar büyük günü hep erteledi. Fakat artık çalışmaların sonuna gelindi. Hatta stada ismini veren sponsor firma Vodafone, açılış günü olarak kararlaştırılan 19.03.2016 için konuk listesi yapıp, davetiye bastırmaya bile başladı.

 

TFF’ye 19.03 ricası

 

Planlanan açılış gününde Beşiktaş, Süper Lig’in 26. haftasında Antalyaspor’u ağırlayacak. Stat açılışına gelecek olan misafirler ve taraftarlar için birçok sürpriz hazırlanacak. Beşiktaş’ın açılış ile ilgili federasyondan da küçük bir ricası olacak. Buna göre, maçın başlama saatinin de kulübün kuruluş tarihini temsil eden 19.03’e alınması istenecek.


Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!


Fanatik



Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Beşiktaş Kulübü Vodafone Arena'nın 19.03.2016'da açılacağı haberlerini yalanladı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Başkanımız Fikret Orman çok yakında bir basın toplantısı ile Arena'nın açılacağı tarihi ve açılış programını kamuoyu ile paylaşacaktır. Bu açıklamadan önce speküle edilen tarihlere itibar edilmemesini bilgilerine sunarız" ifadesi kullanıldı.



Takvim


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Başkan Orman, stadın 19 Mart’a yetiştirilmesi için talimat verdi. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan davet edildi


 Yapımı uzun süredir devam eden Vodafone Arena’da geri sayım sürüyor. İnşaatı büyük oranda tamamlanan stadın ne zaman açılacağı merak konusu. Alınan bilgilere göre Başkan Fikret Orman, kulübün kuruluş yılı olan 1903’e gönderme yapmak için açılışı 19 Mart’ta yapmak istiyor. Orman’ın bu konuyla ilgilenen birimlerle görüştüğü ve “Çalışmaları hızlandırın” dediği öğrenildi.


BU SEZON EN FAZLA 1 MAÇ YAPILACAK


Alınan bilgilere göre çim döşeme işleminin önümüzdeki günlerde başlayacak ve Vodafone Arena 19 Mart’a kadar hazır hale gelecek. Fakat zeminin oturması zaman alacağında bu sezon yeni statta en fazla 1 maç oynanacak. Başkan Fikret Orman’ın açılışı yapması için, stadın yapımında büyük emekleri olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet ettiği belirtildi.


Bugün


Geri Dön