15 / 05 / 2024

Volkswagen Golf R Haziran ayı fiyatı dudak uçuklattı! Fiyatı görenler şok oldu

Volkswagen Golf R Haziran ayı fiyatı dudak uçuklattı! Fiyatı görenler şok oldu

Golf R, güçlü bir motor, gelişmiş şasi ve süspansiyon sistemi ile sportif bir sürüş deneyimi sunar. Bu özelliğiyle Golf R, sürücülere hızlanma, yol tutuş ve dinamik bir sürüş deneyimi sağlar. Peki 17 Haziran 2023 fiyat listesi nedir.



İç Mekan: Golf R'ın iç mekanı, kaliteli malzemeler ve sporif detaylarla donatılmıştır. Özel R-Line spor koltuklar, kırmızı dikiş detayları, alüminyum pedallar ve R logosu gibi özellikler, sportif bir atmosfer yaratır. Golf R genellikle gelişmiş teknoloji ve bağlantı özellikleri sunar.

Sürüş Deneyimi: Golf R, sportif bir sürüş deneyimi sunmak için geliştirilmiştir. Performans ayarları ve süspansiyon sistemi, sürüş dinamiklerini optimize etmek amacıyla özel olarak ayarlanmıştır.

Volkswagen Golf R Haziran ayı fiyatı dudak uçuklattı! Fiyatı görenler şok oldu

Daha gelişmiş modellerinde sürüş modları ve ayarlanabilir süspansiyon gibi özellikler bulunur, bu da sürücünün sürüş tarzına ve tercihlerine göre ayar yapmasını sağlar.

Güvenlik ve Teknoloji: Golf R, genellikle gelişmiş güvenlik özelliklerine sahiptir. Bunlar arasında adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı, otomatik acil frenleme sistemi ve kör nokta uyarısı gibi özellikler bulunur. Ayrıca Golf R, gelişmiş multimedya sistemi, navigasyon, geri görüş kamerası ve diğer bağlantı özelliklerini içeren teknolojik özelliklere sahip olabilir.

VOLKSWAGEN GOLF R 17 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Golf R   2.0   TSI   320 PS R 4M DSG R      ₺2,814,400.00

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: www.vw.com.tr

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 17 Haziran 2023 tarihinde saat 01:21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.55 Türk Lirası, euro 25.77 Türk Lirası, altının gramı ise 1493 Türk Lirası değerinde.,

Güçlü motoru ile Volkswagen Touareg bayilerde sizi bekliyor! İşte 15 Hazirsan 2023 fiyat listesi

Volkswagen Passat Alltrack Haziran zammı herkesi şaşırtı! İşte Volkswagen Passat Alltrack Haziran 2023 fiyatları!

Konforlu bir sürüş deneyimi için Volkswagen Passat Variant'a gelin! İşte Haziran ayı fiyatı


Geri Dön