29 / 04 / 2024

Volkswagen Taigo'nun fiyatları güncellendi! En ucuz Volkswagen Taigo! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Taigo'nun fiyatları güncellendi! En ucuz Volkswagen Taigo! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Volkswagen'in en yeni ve en beğenilen otomobillerinden biri olan, Volkswagen Taigo'nun Haziran ayı fiyatları resmen belli oldu! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Volkswagen Taigo fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...



Volkswagen Taigo yüzde 6’ya varan yakıt tasarrufu sunan Aktif Silindir Yönetimi “ACT” sistemiyle öne çıkmayı başarıyor. 1.5 TSI motorla satışa sunulan Taigo, 10,25” Dijital Gösterge paneliyle ilgi odağı oluyor, bu panel tercihlerinize göre kişiselleştirilebiliyor. Taigo, şirketin en üst düzey modellerinde kullanılan ultra yüksek teknolojili IQ. LIGHT aydınlatma sistemiyle benzersiz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

Volkswagen Taigo nun fiyatları güncellendi! En ucuz Volkswagen Taigo! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...Sadece tarzını değil aynı zamanda karakterini de cesurca sergileyen kişiler için tasarlanan Yeni Taigo, Volkswagen'in ilk SUV Coupé modeli! Arkaya doğru alçalan tavan hattının her açıdan vurgulandığı etkileyici ve sportif tasarımıyla pek çok kişinin kalbini kazanan Taigo,  gelişmiş teknolojik özellikleriyle de bir SUV'dan beklenenleri fazlasıyla sunuyor. 

Taigo'nun arka bölümünde yer alan, tıpkı öndeki gibi Volkswagen logosuna kadar uzanan LED ışık şeridi ile bütünleşik, koyulaştırılmış spor IQ. LIGHT stop lambaları bulunuyor. Tavan boyunca elektrikli açılabilen panoramik açılır cam tavanı Taigo’ya ayrı bir ferahlık sunuyor.

Peki, Volkswagen Taigo fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön