28 / 04 / 2024

Volkswagen Yeni Golf R Aralık ayında zamlandı mı? Fiyatı ne kadar oldu? İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen Yeni Golf R Aralık ayında zamlandı mı? Fiyatı ne kadar oldu? İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen Yeni Golf R'nin Aralık ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. İşte Volkswagen Yeni Golf R, 13 Aralık 2022 fiyat listesi...



Volkswagen Yeni Golf R ne kadar oldu? En ucuz Volkswagen Yeni Golf R  kaç TL'ye satılıyor? İşte  13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Eğer sizi siz yapan prensiplerinizden ödün vermeden daha fazlası için kendinizi geliştirmeye çalışıyorsanız, Yeni Golf R tam da size göre demektir. 320 PS güç üreten 2.0 TSI motor, tüm çekiş gücünü en az kayıpla 4 tekerleğe ileten 4MOTION çekiş sistemi ve dördüncü evrim seviyesine ulaşan 7 ileri Çift Kavramalı Şanzıman “DSG” sayesinde Yeni Golf R, 0'dan 100 km/s hıza sadece 4,7 saniyede çıkıyor. Araç azami 270 km/s hız yapabiliyor. Bir Golf’te ilk defa kullanılan Tork Vektörleme “Torque Vectoring” özelliği sayesinde araç, virajlarda fizik kurallarını zorlayan bir yol tutuş sağlıyor.. 

Dış tasarım

Yeni Golf R’ın, uzun uzun seyretmeye değer tasarım detayları, önde geniş hava girişlerine sahip dinamik tamponlar ile başlayıp, çarpıcı marşpiyelerden dörtlü egzoz sistemine kadar devam eden geniş aerodinamik ilaveler ile bütünleşiyor.

Motor sporları seviyesinde bir aerodinamik yere basma kuvveti (downforce) sunan parlak siyah difüzör ve devasa tavan üstü spoyler, aracın benzersiz atletizmine dair ipuçları sunuyor.

İç tasarım

Yeni Golf R'ın premium spor koltuklarının üzerinde yapılan her yolculuk, yarış pistindeki en hızlı tur hissi uyandıracak düzeyde. Yüksek kaliteli “Nappa” deri ile kaplı bu koltuklar, hem şıklığı hem de sportifliği özel bir seviyeye yülseltiyor; R seviyesine!

Yeni Golf R’ın kullanıcı odaklı tasarlanmış iç mekanının merkezinde yer alan 10 inç Dijital Gösterge Paneli “Digital Cockpit Pro”, R Kokpit Modu “R-View” sayesinde yatay hız göstergesi ve vites değiştirme noktaları gibi saf kan yarış otomobillerinin sürücü arabirimlerini ekrana getiriyor.


Geri Dön