06 / 05 / 2024

Volvo'nun yeni elektrikli modeli C40 Recharge'nin fiyatı belli oldu! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Volvo'nun yeni elektrikli modeli C40 Recharge'nin fiyatı belli oldu! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Volvo yeni elektrikli aracı C40 Recharge'i piyasaya sürdü. Peki Volvo C40 Recharge kaç TL'den satışa sunuldu? İşte detaylar..



Volvo elektrikli otomobili  C40 Recharge'i bu ay satışa çıkardı. Merakla beklenen aracın fiyatı da belli oldu. Peki Volvo C40 Recharge, kaç TL'ye satılıyor ve özellikleri neler? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Deri içermeyen iç tasarıma ve yerleşik Google özelliklerine sahip ilk tamamen elektrikli Crossover otomobili olan Volvo C40 Recharge, cesur bir gövdede saf bir kalbe sahip. C40 Recharge, sürücüyü performans ve sorumlu sürüş arasında seçim yapmaya zorlamaz. Sürücünün sadece koltuğunda oturup, vitesi seçip ve tek pedalla sürüşün rahatlığı ile sıfır egzoz emisyonunun keyfini çıkarması yeterlidir.

Her yolculukta A noktasından B noktasına gitmekten daha fazlasını vadeden C40 Recharge ile sürdürülebilir bir geleceğe olan katkı hiç bu kadar iyi hissettirmemişti.

Volvo C40 Recharge'in iç kısmında; topografiden ilham alan yarı saydam arkadan aydınlatmalı dekor sayesinde yolcu kabininde doğal, huzur veren bir ışıltı ve çağdaş bir görünüm sağlanıyor. Kısmen geri dönüşümlü halı kaplamalar, görsel olarak uyumlu bir iç tasarımın yanı sıra daha sürdürülebilir bir seçenek sunuyor. Standart olarak sunulan sabit panoramik tavanda, parlama ve UV ışınlarına karşı etkili koruma sağlayan lamine, renkli cam kullanılıyor. Böylece kabinde havadar ve daha doğal bir ortam sağlanırken, konforlu sıcaklık korunuyor ve sessiz bir sürüş deneyimi yaşanıyor.

C40 Recharge, birden çok saklama alanının yanı sıra akıllı bağlama ve yükleme özellikleriyle de yolcuların yaşamanı ve eğlenceli faaliyetlerini yansıtan çok yönlü çözümler sunuyor.

Peki Volvo C40 Recharge'in teknik özellikleri neler? İşte Volvo C40 Recharge'in teknik özellikleri ve 7 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön