16 / 05 / 2024

WhatsApp duyurdu: Yepyeni özellik geliyor!

WhatsApp duyurdu: Yepyeni özellik geliyor!

WhatsApp yeni özelliğini kullanıcıları ile paylaştı. Bu kapsamda eski mesajları taşımak çok kolay olacak. Peki, WhatsApp mesajları eski telefondan yeni telefona nasıl taşınacak? İşte detaylar... 



Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg, WhatsApp mesajlarını yeni telefona taşımak isteyen kişilerin üçüncü parti bir yazılım kullanmadan bunu yapabilecekleri bir yenilik getirdiklerini açıkladı.

NTV'de yer alan detaylara göre, Meta, WhatsApp mesajlarınızı ve sohbetlerde yer alan medyalarınızı yeni telefonunuza taşımak için yeni bir özellik geliştirdiğini bildirdi.

Bu özellik ile artık WhatsApp üzerinde tüm sohbet geçmişiniz ile beraberindeki fotoğraflar ve videolarınızı üçüncü parti bir yazılıma ihtiyaç duymadan aktarmanıza olanak sağlıyor.

MESAJLAR AKTARILIRKEN TAMAMEN ŞİFRELENECEK

Konuya ilişkin açıklama yapan Meta CEO'su Mark Zuckerberg, WhatsApp sohbetlerinizi yeni bir telefona taşımak isteyenlere bunu artık WhatsApp uygulamasından hiç çıkmadan güvenli bir şekilde yapabilabileceğini kaydetti.

Öte yandan şirket, sohbetler aktarılırken verilerin tamamen şifreleneceğini ifade etti.

Şirket, WhatsApp'in güvenliğine odaklanması, son birkaç ay sürede, belli olmayan arayanları otomatik olarak susturma ve ekstra gizlilik için daha samimi sohbetlerinizi kilitleme dahil olmak üzere bir dizi yeni özelliği kullanıma sunduğunu belirtmişti.

WhatsApp duyurdu: Yepyeni özellik geliyor!

WHATSAPP MESAJLARI ESKİ TELEFONDAN YENİ TELEFONA NASIL TAŞINABİLİR?

Yeni telefonunuzun ve eski telefonunuzun, konum servisleri etkinken Wi-Fi'ye bağlı olduğundan emin olmanız gerekiyor.
Eski telefondaki Ayarlar'ı açın ve sonrasında Sohbetler'i seçin.
Sohbet aktarımı'na tıklayın, bir QR kodu görünecektir.
Eski telefonunuzdaki QR kodunu yeni telefonunuzla tarayın.
Sohbetler ve medya tamamen aktarılırken her iki telefonu da o ekranda tutun.

WHATSAPP NEDİR NİÇİN KULLANILIR?

WhatsApp, akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması olarak tanımlanıyor. Yurtdışında seyahat ederken ya da uzaktayken, WhatsApp kullanan yakınlarınız ile dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, çektiğiniz fotoğrafları ve videoları anlık olarak paylaşabilirsiniz, hem de hiçbir ücret ödemesi yapmadan.

Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! 770 personel alımı yapılacak! Subay ve astsubay olmak isteyenler hemen başvursun!

Bakan Tunç’tan son dakika kira açıklaması: Kira artışları yüzde 25’i geçemez!


Geri Dön