23 / 07 / 2024

Xiaomi'den şok fiyatlar! Düştükçe düşüyor...

Xiaomi'den şok fiyatlar! Düştükçe düşüyor...

Uzun zamandır kullanıcıların beklediği Xiaomi'nin alt markası olan Redmi Note 11 Pro, satışa çıkarıldığı fiyatından düşüşe geçti. Güncel fiyatı ise merak konusu. Redmi Note 11 Pro alacaklar ne kadar ödeyecek? İşte merak edilen güncel detaylar...




Redmi Note 11 Pro Plus' ın  satışa çıkarıldığı fiyat etiketi 300 dolar iken şu anda 270 dolara kadar geriledi. Her iki modelde de 6.67 inçlik 1080x2400 çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip ve 120 Hz yenileme hızı ile alıcılarına sunuluyor. Telefonlar 8 GB RAM ve 6 GB RAM'li sürümleri destekliyor. Akıllı cihazlarında kullandığı kamera sisteminde de iddialı olan Xiaomi, cihazlarında ultra geniş açılı 8 MP 120 derece  kamera, 2MP tele makro  f/2.4 diyafram açıklığına sahip kamera ve Samsung HM2 sensörlü 108 MP arka birincil kamera özelliklerine sahip.

Xiaomi den şok fiyatlar! Düştükçe düşüyor...

Redmi Note 11 serisinin POCO markalı cihazı ise 2022 senesinde Türkiye'ye giriş yapacak. Redmi Note 11 Pro ve Note 11 Pro Plus akıllı cihazlarında Android işletim sistemi üzerinde geliştirdiği MIUI arayüzü kullanılacak. Kullanıcılarına bir çok özellik sağlamakla beraber daha hızlı bir yazılımda sunuyor. MIUI arayüzü birçok özellikle birlikte bu cihazlara sunuluyor: Ekran göstergesini gizleme özelliği, Sanal Kimlik özelliği, Yüzen Pencereler özelliği ve Tarayıcı (Belge) Özelliği.

İşte akıllı cihazların merak edilen özellikleri...

 


Geri Dön