23 / 05 / 2024

Yağ krizi buraya uğramadı… İşte uygun fiyatlı yağın adresi!

Yağ krizi buraya uğramadı… İşte uygun fiyatlı yağın adresi!

Anpa Gros marketleri her hafta çeşitli aktüel ürünlerin yer aldığı kataloglarını hesaplı fiyatlarıyla tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Evinizin ihtiyacı olan tüm gıda ürünleri çeşitleriyle çok ucuz fiyatlarla Anpa Gross marketlerde yerini alıyor.



Uzmanlar iç piyasada yağ fiyatlarında düşüş beklediklerini aktarıyor. Uluslararası Pazar Rusya ve Ukrayna kaynaklı ihracat kapılarının tekrar açılmasıyla bu durumun fiyatlara da yansıyacağı konuşuluyor. Yüzdelik hesaba katılınca fiyatlarda beklenen rakam yüzde 15.

Uluslararası piyasada Ukrayna yağ konusunda ihracat ve işleme kapasitesini arttırdığı konuşuluyor. Bu artışında piyasalara yansıyarak fiyatlarda düşüş yaşanacağı yönünde.

Anpa Gross’da yağlar ne kadar? Yağ fiyatları ne kadar? İşte Anpa Gross yağ fiyat listesi..

Biryağ Ayçiçek Yağı 18 Lt: 599 TL
Aysan Ayçiçek Yağı 18 Lt: 549 TL
Krital Sızma Dolgun Zeytinyağı 2 Lt: 139,90 TL
Krital Riviera Zeytinyağı 2 Lt: 129,90 TL
Biryağ Ayçiçek Yağı 2 Lt: 65.90 TL
Yudum Ayçiçek Yağı 2 Lt: 69.90 TL
Trabzon Tereyağı Kg: 114.90 TL

Anpa Gross marketlerde güncel fiyatlar bu şekildeyken fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön