02 / 05 / 2024

Yakında gayrimenkul dövizin önüne geçecek!

Yakında gayrimenkul dövizin önüne geçecek!

Evora İzmir'in lansmanında konuşan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yakında gayrimenkulün dövizden daha fazla getiri sağlayacağını söyledi...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi ve Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığıyla  İzmir  Konak'ta hayata geçirilen Evora İzmir bu hafta satışa çıkıyor. Projede bin 49 rezidans, 121 odalı bir otelle yaklaşık 19 bin metrekare park ve yeşil alan yer alacak.

8 blok halinde yükselen proje 35 bin 600 metrekare alanda inşa ediliyor. Projede metrekare satış fiyatları 8 bin 150 liradan başlarken, satış fiyatları ise 475 bin liradan başlıyor. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım lansmanda konuşma yaptı. Durbakayım, bu dönemde büyük fırsat oluştuğunu, yakında gayrimenkulün dövizden daha fazla getiri sağlayacağını söyledi. Durbakayım, "Konut fiyatları açısından en uygun dönemdeyiz" dedi. 

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin de, proje ile 'birlikten kuvvet doğar' diyerek, 'daha güçlü bir Türkiye idealine' hizmet ettiklerini dile getirdi.

 

Web: http://www.evoraizmir.com/


Geri Dön