22 / 05 / 2024

Yapı Kredi'de dev deprem! Gören inanamadı! Bu kampanyayı sakın kaçırmayın! Kesin bakın!

Yapı Kredi'de dev deprem! Gören inanamadı! Bu kampanyayı sakın kaçırmayın! Kesin bakın!

Vatandaşların maaşları ceplerinden çıkmadan erimeye başlayınca, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kampanyaları aramaya başladı. Yapı Kredi, çok konuşulacak bir kredi kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...



ÖDEMESİZ DÖNEMLERE FAİZ TUTARI İLK TAKSİTLE YANSITILIYOR!

Ön onaylı banka limitiniz varsa limitiniz kadar kredi çekebilirsiniz. Limit ön onaylandıktan sonra yeniden değerlendirilebilir. Yapı Kredi, krediyi kullanmadan önce limiti azaltabilir veya tamamen iptal edebilir. 

Kredi başvuruları, Yapı Kredi yönergeleri çerçevesinde değerlendirilebilir ve sunulabilir. Banka değerlendirmesinden sonra, başvurunuz talep edilenden daha düşük bir tutar için reddedilebilir veya onaylanabilir.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi'ni kullanarak başvurmanız durumunda, “Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi” menüsündeki tüm koşullar, 3 aya kadar vadesiz krediler için de geçerlidir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.yapikredi.com.tr/

Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Analistler şimdi açıkladı! Buraya bakmadan sakın yatırım yapmayın!
Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Başvuran 7 bin 200 TL'yi kapıyor! Şimdi hemen tıklayın!
Ocak zammında son dakika! Yüzde 90 zam! Ocak 2023'te asgari ücret 7.500 TL, emekli maaşı 5.435 TL! Hemen bakın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön