21 / 05 / 2024

Yapı Kredi’den bayram hediyesi! 500 TL’yi hemen hesabınızdan çekin!

Yapı Kredi’den bayram hediyesi! 500 TL’yi hemen hesabınızdan çekin!

Yapı Kredi, beyaz eşya ve teknolojik cihazlara yönelik bir kampanya hazırlayarak 500 TL hediye edeceğini açıkladı. MediaMarkt ile ortak düzenlediği kampanyanın detaylarını paylaşan Yapı Kredi, kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini belirtti.



KAMPANYA DETAYLARI

  • World Mobil uygulamasına özel 26 Haziran 2023 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında www.mediamarkt.com.tr internet sitesinden tek seferde yapılacak 7.500 TL ve üzeri peşin ve taksitli harcamalardan 500 TL Worldpuan kazanılacak.

  • Puan kampanyasında sadece bireysel kredi kartı ve debit kart ile gerçekleştirilen harcamalar için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan maksimum bir defa puan kazanabilecek.

  • Kampanya çerçevesinde ek kartlar ile gerçekleştirilecek işlemlerden de puan kazanılmaktadır. Puan yüklemesi esas karta yapılacak.

Yapı Kredi’den bayram hediyesi! 500 TL’yi hemen hesabınızdan çekin!

  • Kampanya süresi boyunca ürün iadesi, ürün iptali ve benzeri sebepler yüzünden kampanya şartları sağlanamadığı hallerde, puan kazanımı olmayacak.

  • Bir kişi World Mobil uygulaması katılımıyla toplam ve maksimum 500 TL Worldpuan kazanma hakkına sahip olacak.

  • Anadolubank, Albaraka, Vakıfbank Worldcard`lar ve Worldpuan ile gerçekleştirilen harcamalar, iptal, iade, ticari kartlar ile yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacak.

  • Kampanyaya katılım sağlamak amacı ile iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmesi gerekecek. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılım sağlamak amacı ile “Kampanyalar” bölümündeki söz konusu kampanyanın "Katıl" butonuna tıklanması gerekecek. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 6 Temmuz 2023’de kredi kartlarına aktarılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ziraat Bankası ve Vodafone müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Akbank bu parayı almanız için bugünün son olduğunu duyurdu!

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı yapacak! Başvuru şartları bir bir açıklandı!


Geri Dön