03 / 05 / 2024

Yapı Kredi'den dev fırsat! Tam 500 TL puan! Sadece bunu yapmanız yeterli!

Yapı Kredi'den dev fırsat! Tam 500 TL puan! Sadece bunu yapmanız yeterli!

Bankalar müşteri kazanmak için birbirleri ile büyük bir yarışa girişti. Bu bankalardan birisi de emekli promosyonu ile adından çokça söz ettiren Yapı Kredi'den geldi. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detayları ile Yapı Kredi 500 TL kampanyası...



Yapı Kredi, resmi internet sitesi üzerinden çok konuşulacak bir kampanyayı kamuya duyurdu. Kampanya kapsamında, Yapı Kredi Mobil’den yeni müşteri olanlara toplam 500.000 TL puan verilecek. 19 Eylül – 19 Ekim 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil'i indirerek ilk kez Yapı Kredili olun, toplam 500.000 TL değerinde puan ödüllü çekilişe katılarak 100.000 TL'ye varan puan kazanma şansı yakalayın!

Yapı Kredi den dev fırsat! Tam 500 TL puan! Sadece bunu yapmanız yeterli!

KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR?

  • 19 Eylül - 19 Ekim tarihleri ​​arasında Yapı Kredi müşterileri ilk kez kampanyadan yararlanacak. Kampanya bireysel Yapı Kredi Mobil müşterilerine yönelik olup, sadece Yapı Kredi Mobil uygulamasının yeni müşterisi olanlar katılabilir. 
  • Yapı Kredi uzaktan sahibi olanlar yararlanacak. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler çekilişe katılma fırsatından yararlanamayacaklardır. 
  • Yapı Kredi Mobil müşterisi olma adımını atan ve şartlar altında işlemlerini tamamlayan  3 kişi 100.000 TL Worldpuan, 10 kişi 10.000 TL Worldpuan ve 100 kişi 1.000 TL Worldpuan kazanacak. 
  • Yapı Kredi Mobil'de müşteri olma aşamasını tamamlayan işlemlere piyango hakkı artı müşteri ile aynı anda kredi kartı başvurusunda bulunmaları halinde on piyango hakkı ve eğer varsa ilave yüz piyango hakkı verilecektir. 
  • Aynı anda bir kredi kartı başvurusunda bulunun. kredi kartları onaylandığında otomatik kredi kartı ödeme talimatı verir. Müşterinin aktif bir kredi kartı varsa çekilişinde kazanılan dünya puanları kredi kartına; Bir kredi kartı eksikse müşterinin banka kartından borçlandırılır. 
  • Kampanyadan sadece 18 yaşını doldurmuş bireysel müşteriler yararlanabilir. 
  • Her müşteri sadece bir ödül kazanabilir. 
  • Türkiye'de ikamet eden yabancı uyrukluların kayıt ikramiyesi aldıklarında ikamet tezkeresi ibraz etmeleri gerekmektedir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/

ING'den müjde! Anne ve babalar bu kampanyayı kaçırmayın! Başvurana anında hediye!
Bankalar promosyon ve indirim yarışındayken, Vakıfbank da açıkladı!
Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı açıkladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön