10 / 05 / 2024

Yapı Kredi'den emekliye promosyon müjdesi! Peş peşe ne kadar vereceklerini duyurdular!

Yapı Kredi'den emekliye promosyon müjdesi! Peş peşe ne kadar vereceklerini duyurdular!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Yapı Kredi'den son dakika emekli promosyonu açıklaması geldi. Banka emeklilere tam bu kadar para verecek...



Eğer zaten bir Yapı Kredi müşterisiyseniz, emekli maaşınızı Yapı Kredi'ye taşımak için Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi'ni kullanabilirsiniz. Ayrıca 444 0 444 / 0850 222 0 444 numaralı Müşteri İletişim Merkezi'ni arayabilir, nüfus cüzdanınızla en yakın Yapı Kredi şubesine uğrayabilir veya e-Devlet üzerinden SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi'ye taşıyabilirsiniz.

Eğer Yapı Kredi müşterisi değilseniz, Yapı Kredi Mobil'i hemen indirerek müşteri olabilir ve emekli maaşınızı kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca e-Devlet veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla da SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi'ye taşıyabilirsiniz.

Başvurunuz sonrasında, ilk maaş dosyanız SGK'dan Yapı Kredi'ye gönderildiğinde, seçtiğiniz Yapı Kredi şubesinden adınıza açılacak olan "Emekli Maaş Hesabı"ndan Yapı Kredi Banka Kartı ile emekli maaşınızı almaya başlayabilirsiniz.


Geri Dön