18 / 05 / 2024

Yapı Kredi'den güzel! Sadece 12 gün içinde hemen başvurun!

Yapı Kredi'den güzel! Sadece 12 gün içinde hemen başvurun!

Türkiye'nin en popüler bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, herkese müjdeyi verdi! 200 TL’ye Varan Worldpuan hediye! 31 Ekim'e kadar hemen siz de yararlanabilirsiniz! Peki, kampanyanın ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...



Türkiye'nin en popüler bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, herkese müjdeyi verdi! Yapı Kredi'nin açıklamaları ise şu yönde oldu:

"1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında Bireysel Emeklilik (BES) yaptırın, ödeme aracınızı Yapı Kredi kredi kartınız olarak belirleyin 75 TL Worldpuan kazanın, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sözleşmelerinde (BES) ise 200 TL Worldpuan kazanma şansını kaçırmayın."

3 ay ertelemeli kredi kampanyası başladı! Bu bankalar şart aramıyor!Bahsi geçen kampanyadan 31 Ekim'e kadar hemen siz de faydalanabilirsiniz. Peki, kampanyanın ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön